Vrij Klimmen

Heb je een geldig klimvaardigheidsbewijs of een indoor toprope cursus met succes gevolgd bij één van Nederlandse klimhallen dan kun je tijdens openingstijden komen klimmen in onze klimhal (je klimpartner dient uiteraard ook over een klimvaardigheidscertificaat te beschikken).

Nog geen klimvaardigheidsbewijs? Geen probleem  Kijk bij  INTRODUCTIELESSEN EN CURSUSSEN wanneer de cursussen weer gepland staan. Uiteraard kun je ook altijd starten met een introductie les.

Na het behalen van deze BASISCURSUS / INDOOR TOPROPE ben je in staat veilig te zekeren en te klimmen. Uiteraard heb je dan nog wel een klimpartner nodig.  Heb je deze nog niet dan is de klimvereniging misschien wel wat voor jou. Hier leer je verschillende mensen kennen met dezelfde passie voor het klimmen. Uiteraard kun je ook met een vriend of familielid samen de cursus volgen.

Na het behalen van de cursus kunnen jullie tijdens openingstijden samen komen klimmen in onze klimhal. De klimhal heeft een vloeroppervlak van 250 m2 en een klimoppervlak van bijna 600 m2.

De hal is zo ingericht dat zowel de beginnende klimmer als de doorgewinterde voorklimmers uit de voeten kunnen.

De klimhal beschikt over:

  • 15 meter hoge wanden, meer dan 30 touwen en 90 routes
  • Zowel hellende als overhellende routes
  • Rotsstructuurwanden en een overhang van maar liefst 5 meter
  • Dempende sportvloeren met vloerverwarming
  • De helft van de hal is ingericht met het TopStop-veiligheidssysteem

Op korte termijn zal er verder nog een nieuwe boulder-ruimte worden aangelegd.

Vrij klimmen
Kosten: €10 per persoon

Hou onze site en de sociale media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws!