Introductielessen en Cursussen

INTRODUCTIELES

Ben je onervaren en wil je een keer komen klimmen bel dan even en plan je in voor een afspraak; je krijgt dan een introductieles onder begeleiding tijdens de reguliere openingstijden; wil je aansluitend verder dan kun je bij ons ook een basiscursus volgen.

 

BASISCURSUS / INDOOR TOPROPE

Beginnercursus, de eerste stap in je klimcarrière maak je met de sportklimcursus Indoor Toprope. Tijdens deze cursus in de klimhal leer je de basisprincipes van het sportklimmen. In vier lessen komen verschillende thema’s aan bod waaronder: veiligheid, bewustwording van risico’s, materiaal, blessurepreventie, zekeren, techniek, knopen leggen en nog veel meer.  Na voltooiing van deze cursus ben je bevoegd om in nagenoeg alle Nederlandse klimhallen vrij te gaan klimmen

KLIMMEN MET INSTRUCTEUR

Heb je onvoldoende kennis en vaardigheid om zelfstandig te klimmen? Of wil je klimmen op een moment dat jou dat het beste uitkomt? Reserveer dan een instructeur. De kosten bedragen € 45,00 per uur (incl. gebruik materiaal).

OUDER-KIND KlIMMEN

Wil jij klimmen met je vader, moeder, zoon of dochter?  Dankzij het speciale TopStop systeem bestaat de unieke mogelijkheid om ouders met kinderen te laten klimmen. Uiteraard onder toeziend oog van ervaren instructeurs.

Elke eerste zondag en derde donderdag  van de maand kunnen ouders met hun kind komen klimmen.

TECHNIEKTRAINING

Heb je net de beginnerscursus afgerond, wil je gewoon beter gaan klimmen of vindt je het leuk om onder begeleiding in een groep te trainen dan is de techniektraining wellicht wat voor jou! In samenwerking met de klimvereniging Friends en Nuts organiseren wij regelmatig een techniektraining.