Groepsuitjes

Samen met collega’s een grens verleggend avontuur beleven: bij La Vita Sana Events!

Kom met je collega’s even ontstressen in onze veelzijdige accommodatie!

Zo organiseren wij voor bedrijven een uniek, origineel en ook nog betaalbaar uitstapje. Samen met collega’s een grensverleggend avontuur beleven, even de batterij opladen, een uitdaging aangaan of genieten waarbij de fun-factor voorop staat. Uiteindelijk gaat het om één ding: een positieve beleving van de deelnemers.
Wij bieden betaalbare evenementen. Er zijn diverse mogelijkheden om activiteiten met elkaar te combineren. De nadruk kan op diverse richtingen komen te liggen; avontuur – sport – teambuilding – fun… aan u als opdrachtgever de keuze. De samenstelling van het evenement is afhankelijk van het aantal deelnemers, de totale tijdsduur en natuurlijk het budget. Ten aanzien van de catering werken wij samen met een professionele partij. Ontbijt, lunch, brunch, diner, buffet, BBQ… alles in mogelijk.

Origineel, avontuurlijk én betaalbaar… La Vita Sana Events biedt uitgebreide dagdeelprogramma’s met uitgebreide catering al vanaf € 29,- per persoon!

  • Voor groepen vanaf 8 personen; professionele begeleiding
  • capaciteit bij La Vita Sana bedraagt ca. 130 personen
  • minimaal 1½ uur en oplopend tot een gehele dag
  • activiteiten-keuze: klimmen, schietcompetitie (handboog, blaaspijl), sportclinics, teambuilding, diverse workshops, casino-avond, zeskamp
  • uitgebreide catering is mogelijk: ontbijt, lunch, brunch, diner, buffet, BBQ
  • 7 dagen per week te boeken (afhankelijk van groepsgrootte)

Bel voor een offerte of vul ons aanvraagformulier in.